Ferdi-Stofmeel-door-Peter-van-Renesse-van-Duivenbode-1-1

Ferdi Stofmeel Foto: Peter van Renesse van Duivenbode

Impro workshop Ferdi Stofmeel

Zaterdag
21 augustus 2021
- @ 10:00u tot 14:30u
- 10:00u tot 14:30u

Ferdi Stofmeel          

Ferdi gaf op zaterdag 21 augustus 2 keer de workshop improviseren. Het was een hele leerzame dag voor iedereen! Bedankt allemaal.

Studeerde in 2006 af als acteur aan de Toneelacademie Maastricht. Vervolgens speelde hij voor diverse gerenommeerde gezelschappen.
Ferdi is vooral bekend van zijn vaste rollen in ’Heer en Meester’, ‘Rundfunk’, ‘Komt Een Man Bij De Dokter’ en ‘De Regels Van Floor’ (waarvoor ze onlangs de International Emmy Award hebben gewonnen).
Daarnaast heeft hij talloze rollen gespeeld in films en televisieseries. Eind 2020 zal hij te zien zijn in de nieuwe kerstserie ‘Rudy’s Grote Kerstshow’.

Ferdi zal zich tijdens de workshop richten op improvisaties (in duo’s of in een groep) met hele concrete en gerichte opdrachten. Daardoor krijg je genoeg bagage mee om met zoveel mogelijk plezier en zelfvertrouwen te reageren op wat er gebeurt in de scène (ipv dat je het gevoel hebt dat je alles zelf moet verzinnen).

Kerndoel is ‘je vrij voelen op het toneel’, waardoor je in staat bent om écht te reageren in het moment en niet teveel in je hoofd blijft zitten. Bovendien heb je dan minder de neiging om alles ‘uit te beelden’, maar eerder waarachtig te spelen. Voor deze workshop hoef je niets voor te bereiden. Het enige wat je mee moet nemen is een gezonde dosis lef en vooral heel veel (spel)plezier!

Ferdi gaf  op zaterdag 21 augustus 2 keer de workshop improviseren.